joi, 10 martie 2011

Moda 2011


Nimic nu face o femeie fericită şi mai fericite decât gândul de a achiziţiona o nouă piesă de bijuterii. O bijuterie trendy poate face imediat orice tinuta prostituată şi plictisitoare într-una chic. Nici un alt accesoriu fie că este vorba tocuri, centuri, geanta  sau esarfe nu poate transforma aspectul unei tinute la fel de mult ca o bijuterie frumoasă. Daca vrei o bijuterie la moda este foarte important sa cunosti ultimele tendinte ale modei în bijuterii. Moda tendinţele de bijuterii 2011 estimează că va fi o varietate larga şi îndrăzneţi de bijuterii, care te va face să arăţi eleganat şi sofisticata. Aici vom discuta tendinţele hot de bijuterii 2011.

Moda Bijuterii Tendinţe
Accesorile cu dimensiuni mari sunt in tendinţe in 2011.Va fi un sezon cu bijuterii groase şi mari. Coliere mari,bratari multe, cercei lungi candelabru şi inele mari care iti va domina ochii. Cauta modele unice de bijuterii si fura atenţia!!!


*Statement Necklace (Declaratie de colier) / Bijuterii zdrenţuite
Statement Necklace solide sunt foarte la modă în acest an şi cel mai bun mod de a le purta este cu haine colorate şi neutre. Statement Necklace variaza în acest sezon ca modele mari şi îndrăzneţe cu pietre uriase, desene şi modele funky. Un amestec de metale cum ar fi bronz, argint şi aur vor fi punctul culminant în acest sezon. Alegeţi un Statement Necklace sau bib necklace căror design este inspirat de triburi africane pentru a face un impact maxim. Spre deosebire de sezonul trecut, in care am văzut doar pietre preţioase cum ar fi rubine şi smaralde în coliere declaraţie, in 2011 se concentrează pe cele colorate şi mai multe pietre semi pretioase, de la ametist, granat coral şi Tourmaline. Un bib necklace cu un amestec de pietre este tocmai potrivit pentru acest sezon şi multe case de design au o colectie foarte buna.


*Layered Chains (Lanţuri stratificate)
 Este una dintre tendinţele cele mai mari de bijuterii in acest sezon, care este destul de greu so ratezi. Lanţuri individuale pot fi, de asemenea antrepozitate pentru a crea aspectul de lanţuri stratificat. Acest lucru vă va oferi mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte aspectul pe care doriţi să creaţi. Când alegeţi un lanţ, încercaţi să găsiţi o piesa care are o varietate de elemente de design şi texturi, precum, lanţuri din:  argint cu perle si margele de cristal, lanţuri cu pene, panglici, ciucuri şi perle sunt, de asemenea, populare in acest sezon. Pentru un prânz casual cu prietenii, vă puteţi lua un tricou alb simplu si prin purtarea unui colier mixt unicdati o nota tinutei voastre. Dacă aţi găsi o piesă care are: sticlă, cristale Swarovski, pene şi dantelă, atunci ar trebui să-l iei cu siguranta.


*Bratari stive (Stacked Bangles and Cuffs)
Tendinţe bijuteriilor anului  2011 prezice că brăţările stive vor fi foarte populare. Mormane de brăţări unic în mână, va îmbunătăţi stilul de orice tinuta purtaţi. Deci, nu ezitaţi să experimentaţi cu diferite tipuri de bratari suprapuse pe mâinile tale. Cel mai bun lucru este ca le puteti stratifica, ele putand fi purtate de la rochii de seara pana la blugi. Acest aspect a fost  vazut la mai multe celebrităţi. Creaţi-vă propriul aspect unic prin stivuirea de bratari colorate diferite într-un amestec de metale: pietre semi-pretioase, piele, plastic, bratari lucrate manual cu textură neobişnuită  care te face sa te simti sofisticata şi eleganta.



*Cercei candelabru
 După ce au fost alungati de pe scena modei de anul trecut, cercei candelabru au făcut o revenire în acest an. Cercei acestui sezon sunt lungi, aproape ca nistee animale care pasc pe umăr. Ele sunt mai simplificate şi confectionate din pietre semipreţioase, mărgele de sticlă şi diamante . Cauta piese care vine în nuanţe profunde şi culori strălucitoare ca de prune, portocale, vinete, albastru cobalt şi verde. Aceste culori de primăvară funcţionează bine pentru seara şi puteţi perechea de cercei candelabru cu rochii de seara precum şi cu o rochie de cocktail. Cercei mari cerc cu diamante, sculpturi in metal si pene va fi, de asemenea, populare si in tendinţele de primăvara- vară a anului 2011.


*Inele Cocktail
O tendinţă de bijuterii, care a durat prin mai multe sezoane este inelul de cocktail. Un inel de cocktail este o bijuterie ce trebuie să se regaseasca în orice garderoba  şi în acest an, accentul se pune pe motive animale şi flori. Cocktail de inele, care vine cu mai multe pietre colorate, desene şi modele funky şi unicesunt noul trend. Modelele cu  fluturi şi trifoi sunt stilurile foarte populare. De asemenea, puteţi experimenta cu pietre colorate diferie. Inele cocktail care sunt suficient de mari pentru a acoperii articulatiile tale sunt ceea cecautam. Metale precum aurul şi argintul sunt populare, dar puteţi încerca, de asemenea, de bronz şi cupru ca o opţiune mai ieftină.

Aceasta a fost tot despre tendinţele bijuteriilor 2011. Cunoscand aceste tendinţe, vă va ajuta să cumparati piese de bijuterii care sunt la modă şi în sezonul. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa tineti minte este de a purta doar o tendinţă la un moment dat. Nu purta bratari stivuite cu un colier declaraţie. Doar o singura parte cu bijuterii este suficientă pentru a te fac să arăţi la modă.
sursa:http://modernfashions.onsugar.com/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pentru a vedea toate postarile apasati: "postari mai vechi"

Ionescu Roxana: roxi-ideas

Pentru a vedea toate postarile apasati: "postari mai vechi"